2toDrive

Wat is 2toDrive?

Ben jij nog geen 18 jaar, maar wil je al wel graag je rijbewijs halen? Met 2toDrive kun je vervroegd je rijbewijs halen en onder begeleiding van een coach rijervaring opdoen. Dit betekent dat je vanaf 16,5 jaar je bij rijschool van Eden mag starten met rijlessen en vanaf 17 jaar je praktijkexamen mag afnemen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding van een coach de weg op. 

Zo werkt het

Als je 16 jaar bent kun je het theorie-examen afleggen. Dit kun je al doen voordat je start met rijlessen. Rijschool van Eden biedt een theorie cursus aan om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. 

Yes! Je bent 16,5 jaar of ouder, dus nu mag je beginnen met rijlessen. Plan een proefles in bij Rijschool van Eden en ga meteen aan de slag.  

Tot je 18e verjaardag rijd je onder begeleiding van een coach. De coach zit straks naast jou om je in lastige situaties te helpen. Jij mag zelf bepalen wie jou gaat begeleiden. Dit zijn er maximaal 5, mits ze voldoen aan de coach voorwaarden. Deze coaches melden zich vervolgens aan op de site van 2toDrive. 

Vanaf 17 jaar mag jij officieel het rijexamen afleggen bij het CBR. Geslaagd? Tijd om je rijbewijs aan te vragen! Hiervoor moet je wel alvast een begeleiderspas van je coach hebben aangevraagd. Nu kun je veilig de weg op met een coach naast jou tot je 18e verjaardag. 

Voorwaarden coaches

Coaches moeten voldoen aan een aantal voorwaarden voordat ze jou mogen begeleiden in de auto. Onderstaand vind je deze voorwaarden. 

Rijlespakket al vanaf:

1978,-

/ Totaal

Dit pakket biedt veel rijlessen en een gestroomlijnd proces om snel je rijbewijs te behalen

Inclusief in dit pakket:

Plan een proefles

Laten we kennis maken! Ga meteen aan de slag met de eerste vaardigheden zoals het wegrijden, stoppen, sturen en schakelen. Ontvang na afloop van de les een advies over het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben.