Rijopleiding autorijbewijs B

Rijopleiding autorijbewijs B

Wil jij je autorijbewijs B halen en ben je op zoek naar een goede rijschool? Bij de Rijschool van Eden word je opgeleid volgens de ‘Rijopleiding in stappen’ methode. Hiermee word je stap voor stap opgeleid tot een goede bestuurder. Met de ervaring die ik, (Dennis) over de afgelopen jaren heb opgedaan in onder andere het het begeleiden en coachen van studenten en mijn gevolgde opleidingen, wil ik samen met jou het avontuur aangaan. Zo zorgen we er samen voor dat jij straks veilig, bekwaam en zelfstandig de weg op kunt gaan. 

Proefles

Voordat je start met de rijopleiding vind ik het erg belangrijk om eerst kennis te maken. Dit doen we door middel van een proefles. Tijdens deze proefles bespreken we jouw wensen, onze wederzijdse verwachtingen en neem jij zelf ook plaats achter het stuur. We gaan aan de slag met de eerste vaardigheden zoals het wegrijden, stoppen, sturen en schakelen. Dit doen we uiteraard in een rustige leeromgeving. De intakeles duurt ongeveer 90 minuten.

Na afloop van deze proefles bespreken we samen de les en geef ik je een advies over het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben. Uit cijfers van het CBR blijkt dat een startende leerling zonder ervaring gemiddeld tussen de 35-45 rij uren nodig heeft om te kunnen slagen voor het praktijkexamen. Daarin zijn natuurlijk ook uitzonderingen. Als starter kun je ook genoeg hebben aan 25 rij uren. Het blijft natuurlijk een advies; je bepaalt uiteindelijk zelf welk pakket je wil afnemen.

Rijopleiding in stappen

Bij de Rijschool van Eden word je opgeleid volgens de ‘Rijopleiding in stappen’ methode. Dit is een opleidingsmethode waarin je stap voor stap wordt opgeleid tot een goede bestuurder. De opleiding bestaat uit vier modules. Deze modules behandelen verschillende vaardigheden die je uiteindelijk moet kunnen uitvoeren. Een voorbeeld hiervan is de juiste manier van het afslaan naar rechts. Aan het einde van iedere module leg je een toets af. 

Na deze module wordt door de instructeur toets 1 afgenomen tijdens een normale rijles. 

Na deze module wordt door de instructeur toets 2 afgenomen tijdens een normale rijles. 

Na deze module is het tijd voor de tussentijdse toets. Deze zal worden afgenomen door een examinator bij het CBR in Zwolle. Deze toets zal op ongeveer 3/4 van de rijopleiding worden gedaan. 

Als afsluiter na deze module wordt het praktijkexamen afgenomen door een examinator bij het CBR in Zwolle. Na een geslaagde afloop kun je hierna je welverdiende rijbewijs aanvragen! 

Rijlespakket al vanaf:

1978,-

/ Totaal

Dit pakket biedt veel rijlessen en een gestroomlijnd proces om snel je rijbewijs te behalen

Inclusief in dit pakket:

Plan een proefles

Laten we kennis maken! Ga meteen aan de slag met de eerste vaardigheden zoals het wegrijden, stoppen, sturen en schakelen. Ontvang na afloop van de les een advies over het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben.