Theorie-opleiding

Theorie-opleiding

Voordat je kunt deelnemen aan de tussentijdse toets en het CBR praktijkexamen, moet je in het bezit zijn van een geldig theorie-certificaat. Begin daarom optijd met het leren voor je theorie en haal deze zo snel mogelijk. Zo heb je hier later in je rij opleiding geen hinder van. Rijschool van Eden biedt een online theoriepakket aan om jou zo optimaal mogelijk voor te bereiden op het theorie-examen. 

Inhoud van theorie-pakket

Rijschool van Eden werkt met het online theorie-pakket van Plango. In deze theorie-opleiding word je door middel van de Plango app meegenomen in alle stof van het theorie-examen. Tientallen video’s leggen de belangrijkste onderdelen van de theorie uit. Wanneer een onderdeel is geleerd, kun je de opgedane kennis meteen testen met een deeltoets. 

Alles begint met de examendatum. Je geeft in de app aan wanneer het theorie-examen plaatsvindt.

De app geeft aan wat je precies per week moet doen om de theorie te leren. Ook als het examen nog niet is aangevraagd kun je alvast met de theorie beginnen.

 

De complete theorie-opleiding zit in de app. Je neemt iedere dag een aantal hoofdstukken door met video’s en uitleg. De theoriestof bevat allemaal korte onderdelen zodat je in een paar minuten een onderdeel kan leren. Onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank: overal kun je de theorie leren.

In een deeltoets check je of je de de theorie begrepen hebt en weet toe te passen. In de opleiding zijn er 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen.

Het is direct zichbaar of je antwoord goed is. Bij een fout antwoord krijgt je de uitleg nogmaals te zien.

Om je nóg beter voor te bereiden op het CBR-theorie-examen is er de examentraining. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. 

Klassikale theorie-opleiding

Er is ook een mogelijkheid tot een klassikale theorie-opleiding bij de Rijschool van Eden. Tijdens de lesdagen word je uitgebreid opgeleid op het gebied van kennis en inzicht en krijg je een uitgebreide examentraining. Bij deze opleiding wordt er gewerkt met modules die we langslopen. Er is keuze tussen een dag- of avondopleiding. Neem voor meer informatie over de klassikale theorie-opleiding contact op met Rijschol van Eden. 

€60

/ Theorie opleiding

Plango - Zelfstudie pakket

Plan een proefles

Laten we kennis maken! Ga meteen aan de slag met de eerste vaardigheden zoals het wegrijden, stoppen, sturen en schakelen. Ontvang na afloop van de les een advies over het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben.